Skip to main content.

Vi har fokus på Automessenmaj 30, 2018

Univar havde en stand på Automessen udenfor Oslo i februar. Det er her, vi møder vore vigtigste kunder, siger Rune Wike fra Univar i Norge.

Automessen er en messe for hele bilbranchen. Her finder man store og små værkstedskæder, producenter af dæk og fælge og meget mere. Univar havde sin egen stand midt i messehallen i Lillestrøm udenfor Oslo.

Den vakte megen opsigt med en Ferrari GTC4Lusso og film, hvor Shell viste sit samarbejde med Ferrari. Rune Wike og Geir Eikemo fra Norge samt Morten Hersoug fra Danmark var klar på stedet.

Vi har fokus på Automessen. Her møder vi næsten alle, der arbejder i bilbranchens eftersalgsmarked. Alt fra store værkstedskæder til små, selvstændige aktører, fortæller Rune Wike

Det er første gang, Univar er med på messen, og tidligere har Univar deltaget på messer inden for skibsbranchen, landbrug og på egne messer, arrangeret af de største kunder.

– Det er vigtigt for Univar og Shell at blive set på den slags messer. Vi har inviteret vores kunder, men vi kommer også i kontakt med en del nye forbindelser. Nogle gange kan vi skrive under på en ny aftale på sådan en messe, men som oftest kommer vi i kontakt med potentielle kunder, som vi senere kan kontakte. Det er et fantastisk forum til at fortælle om Univar og vore produkter, forklarer Wike.

Der var over 160 stande og flere end 10.000 besøgende på messen.

-Vi fik meget ud af vores stand på Automessen. Vi mødte mange af vores eksisterende samarbejdspartnere, og vi har fået mange nye kontakter, som fortsat skal arbejde med. Vi kommer helt bestemt tilbage til Automessen, fortæller Morten Hersoug.

Billede fra venstre: Geir Eikemo: Nordisk teknisk chef, Rune Wike: Key account manager automotive Norge og Morten Hersoug: Nordisk chef for forretningsudvikling automotive.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Fire gange om året sender vi vores e-nyhedsbrev med spændende nyheder om produkter og historier fra vores kunder i smøremiddelindustrien.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.