Skip to main content.

Vi ved, hvad der er værd at vide om smøremidler

Univar har været distributør af Shells smøremidler og andre smøremiddelmærker i Norden siden 2010- Norge, Sverige, Danmark og Finland. Univar kan tilbyde dig et bredt udvalg af kvalitetsprodukter til alle segmenter lige fra industrien til forbrugere samt produkter til søfart, luftfart, landbrug og transportsektoren. Partnerskabet mellem Shell og Univar betyder også, at kunderne får den bedst mulige tekniske support ved køb af smøremidler gennem Univar.

Globalt forspring, lokalt engagement

Vi leverer markedets bedste produkter – men det er ikke nok for os. For vores kunders skyld synes vi, at det er vigtigt at have tætte forretningsrelationer og være en værdifuld samarbejdspartner. Det er simpelthen den eneste måde, vi kan støtte dig fuldt ud i forhold til dine udfordringer med smøremidler og sikre, at du bruger de rigtige smøremidler. Det er her, vi skiller os ud ved at hjælpe med til at gøre din virksomhed mere effektiv og i sidste ende spare energi og omkostninger.

Vores globale rækkevidde virkeliggøres gennem vores langvarige partnerskab med Shell Lubricants, som er blevet kåret som verdens største producent af mærkevarer smøremidler 11 år i træk. Gennem dette partnerskab har vi adgang til Shells verdensklasse F&U, tekniske ekspertise og højtydende kvalitetssmøremidler. Det er noget, vi gør brug af for at skabe værdi for dig som kunde.

Hvis du gerne vil høre mere

Hvis du er interesseret i vores ydelser eller produkter, kan du kontakte os her.

Kontakt os

Vi er din smøremiddelekspert

Vi ved, at de fleste virksomheder kan spare penge ved at bruge smøremidler på den rigtige måde. Brugen af højteknologiske, syntetiske smøremidler kan hjælpe dig med at reducere både energiforbruget og opnå en længere holdbarhed, ikke kun i forhold til olien, men også i forhold til dit udstyr. Vi tilbyder et komplet sortiment til industrivirksomheder så vel som en optimeret produktsammensætning til din transportflåde. Værdien af at udnytte højteknologiske smøremidler er ofte undervurderet ved blot at forlænge intervallerne mellem smøring, hvilket gør det muligt at flytte ressourcer fra daglig til planlagt vedligeholdelse til fordel for driften af virksomheden.

Men længere tid mellem olieskift er kun én fordel. Andre fordele ved brug af højteknologiske smøremidler omfatter mindre spildolie, reduceret slid og lavere energiforbrug i motorer. Du får brug for mindre mængder af smøremidler, hvilket resulterer i besparelser på flere niveauer: mindre behov for lagerplads, mindre administrativt arbejde og færre afbrydelser i produktionen. Maskinkomponenterne holder længere, og der er mindre behov for lige så meget vedligeholdelse.

Shell er den førende globale leverandør af smøremidler og leverer markedsledende smøremidler til forbrugere i over 100 lande. Shell Lubricants’ verdensklasseteknologi bruges i alle produkter og giver dig de bedste olier til dit køretøj.― Shell Lubricants

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Fire gange om året sender vi vores e-nyhedsbrev med spændende nyheder om produkter og historier fra vores kunder i smøremiddelindustrien.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.