Skip to main content.

Univar Academy kan hjælpe dig til at blive bedrejuni 20, 2018

Med det nye kursusoplæg Univar Academy kan Univars kunder få omfattende træning, som bidrager til såvel øget teknisk kompetence hos de ansatte som øget effektivitet i virksomheden.

 Langt de fleste virksomheder har brug for kurser af forskellig art på et eller andet tidspunkt – uanset om det er for de værkstedsansatte, der skal opdatere deres tekniske viden, sælgere, der kan have gavn af bedre metoder eller en ledelse, der har brug for redskaber til højnelse af virksomhedens generelle effektivitet.

Univar vil, med sit nye Univar Academy nu tilbyde sine kunder kursusløsninger, der er skåret til efter kundernes specifikke behov – om de er tekniske eller forretningsmæssige.

– Vi ønsker at hjælpe vores kunder til at videreudvikle sig. Hvis de formår at løfte deres virksomhed, vil det også være positivt for os, fortæller Business Develoopment Manager i Norden hos Univars division for smøremidler, Morten Hersoug.

Han fortæller, at den tekniske del, som er udviklet i samarbejde med Bosch Automotive og deres kursusledere, allerede er klar til at blive udrullet i hele Skandinavien. Den anden del, der handler om forretningsudvikling i bredeste forstand, ligger klar på dansk, og at der kun er tilbage at tilpasse den til de lokale markeder.

– Vi er overbevist om, at det er vigtigt, at alt er tilpasset de lokale markeder, og derfor vælger vi hellere at vente end at lancere noget på engelsk eller dansk til de andre skandinaviske markeder. Det er dog vores håb at have det hele på plads i løbet af 2018 fortæller han.

Blandt eksemplerne på kurser inden for forretningsudvikling og ledelser finder man moduler, så som produktionsoptimering, online-strategier, mersalg og medarbejdertilfredshed. Kurserne skal altså dække en lang række områder, men ikke alt er relevant for alle kunder.

– Vi har en samling kurser, og tanken er, at vi vil sætte os ned med hver enkelt kunde for at afdække deres behov og finde ud af, hvor skoen trykker. Det vil naturligvis variere meget på baggrund af branche og forretningsmodel, men en del af de kurser, vi tilbyder, vil være universelle, siger Hersoug.

Han påpeger også det faktum, at dette ville være en omkostningseffektiv måde for virksomhederne at give de ansatte kurser på. I modsætning til rene, kommercielle kursusaktører, vil Univar gøre dette for at hjælpe kunderne videre – en win-win situation for begge parter.

– Det er tanken, at dette skal være omkostningsneutralt for os, men det skal bidrage til øget omsætning hos vores kunder. Hvis de kan øge effektiviteten med ti procent eller reducere sygefraværet med fem procent, vil det være positivt for alle parter, slutter han.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Fire gange om året sender vi vores e-nyhedsbrev med spændende nyheder om produkter og historier fra vores kunder i smøremiddelindustrien.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.