Skip to main content.

Shell LubeMatch

Find det rigtige smøremiddel til dig

 

Shell LubeMatch

Shell LubeMatch er en gratis onlinetjeneste, som kan bruges til at finde det rette smøremiddel til dine køretøjer og dit udstyr. Den blev oprindeligt designet til brug af Shells eget tekniske personale, men Shell har nu gjort informationerne tilgængelige for sine kunder verden over – og giver dig således øjeblikkelig adgang til en stor database af motorer, smøremidler og olier, herunder de nødvendige mængder, olieskiftintervaller m.v.

Tjenesten er hurtig og nem at bruge. Du skal blot logge ind på Shell LubeMatch-webstedet og vælge din køretøjs- eller udstyrstype samt mærke eller model. Dette genererer øjeblikkeligt en rapport, der anbefaler det bedste smøremiddel til at få dit udstyr til at køre problemfrit.

At bruge det rigtige smøremiddel ikke bare beskytter og forlænger levetiden af dit udstyr, det kan også hjælpe dig med at spare på vedligeholdelses- og brændstofomkostningerne. Derfor er LubeMatch et uvurderligt værktøj, der kan bidrage til at gøre din virksomhed mere effektiv og rentabel.

icon-lubematchShell LubeMatch: Brug denne gratis onlinetjeneste til at finde de rigtige smøremidler til dine køretøjer og dit udstyr på få sekunder.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Fire gange om året sender vi vores e-nyhedsbrev med spændende nyheder om produkter og historier fra vores kunder i smøremiddelindustrien.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.