Skip to main content.

Nyhed – Shell EcoPackjuni 20, 2018

Ecopack

Denne nyhed giver uafhængige værksteder mere fleksibilitet

Univar lancerer i disse dage Shell EcoPack på det nordiske marked. Det er et system, der er specialudviklet til at frigøre både plads og kapital i de uafhængige værksteder.

Nutidens biler stiller strengere krav til de olietyper, der bruges, og det kan gøre det vanskeligt for mindre og uafhængige værksteder, der arbejder med flere forskellige bilmærker. Skal man have olie til størstedelen af markedet til rådighed når som helst, er det som regel ensbetydende med mange store oliebeholdere. Udover at det fysisk tager megen plads op, bindes meget kapital for de uafhængige værksteder.

Med Shells nye EcoPack-løsning vil man imidlertid få de samme fordele i en langt mindre forpakning – og det gør systemet både økonomisk og fysisk mere fleksibelt.

– EcoPack er specialudviklet af Shell til de uafhængige værksteder. Her har man plads til fem forskellige 20-literdunke, hvilket gør, at man får dækket størstedelen af det behov, der er på markedet, med blot et lille aftryk, fortæller Business Development Manager i Univar, Thomas Lausen.

Systemet er allerede blevet afprøvet hos enkelte pilotkunder i Danmark med gode resultater, og i begyndelsen af foråret vil EcoPack også blive tilgængeligt for Shell-kunderne i Norge, Danmark og Finland.

EcoPack-løsningen er også enkel og hurtig at bruge. De medfølgende kander rummer fem liter, og den praktiske hældetud minimerer dryp. Kanderne fyldes op på blot 43 sekunder, således effektiviteten på værkstedet altid bevares.

Disse olier er tilgængelige i EcoPack-størrelse:

  • Shell Helix Ultra ECT C2/C3 0W-30
  • Shell Helix Ultra ECT C3 5W-30
  • Shell Helix Ultra Prof. AF 5W-30
  • Shell Helix Ultra Prof. AP-L 0W-30
  • Shell Helix Ultra Prof. AP-L 5W-30
  • Shell Helix Ultra Prof. AR-L 5W-30
  • Shell Helix Ultra Prof. AV-L 0W-30
  • Shell Helix HX8 ECT C3 5W-30

 

Kaj Christensen Automobiler A/S, en del af Bosch Car Service:

Ikke bare Subaru-forhandler, men fordi vi nu er Bosch Car Service, kan vi servicere alle bilmærker. I den forbindelse har vi haft muligheden for at teste EcoPack fra Shell og er meget tilfredse med løsningen. Tilbagemeldingerne fra mekanikerne er, at det er nemt og effektivt at bruge, og at det til og med er en flot løsning, der ser godt ud i værkstedet.

Med EcoPack har vi adgang til alle de olier, vi har brug for på en billig og miljøvenlig måde. Nu behøver vi ikke længere at have de store beholdere stående. I stedet kan vi nøjes med at bestille 20 liters dunke for at dække behovene til de bilmærker, der har behov for mere specialiseret olie. På denne måde sparer vi tid og penge, hvilket også kommer vores kunder til gode.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Fire gange om året sender vi vores e-nyhedsbrev med spændende nyheder om produkter og historier fra vores kunder i smøremiddelindustrien.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.