Skip to main content.

Ny Shell Rimula Ultra 5W-30april 14, 2016

Shells dieselmotorolie til tunge køretøjer holder lastvognene på vejen. Shell Rimula Ultra 5W-30 med Dynamic Protection Plus-teknologi yder fremragende beskyttelse mod motorslid – uanset vej- og vejrforhold.

Shell Rimula Ultra er Shells mest avancerede dieselmotorolie til tunge køretøjer. Branchestandarderne for motorolies funktionsdygtighed udvikler sig hele tiden, så dette produkt er udviklet til at opfylde de seneste ACEA-, MAN- og Mercedes-Benz-standarder og -specifikationer for slidbeskyttelse og renlighed. Olien anbefales især til højtvurderede motorer, der opfylder emissionskravene for Euro 5 og Euro 6.

Bedre beskyttelse
Den beskytter mod motorslid, så kunderne kan koncentrere sig om at komme frem til deres ønskede destinationer. Kvalitetsolierne i Shell Rimula-serien er designet til at give overlegen slidbeskyttelse[1] selv under ekstreme kørselsforhold.

Shell Rimula Ultra er sammensat ved hjælp af Shell Dynamic Protection Plus-teknologi. Den unikke kombination med Shell PurePlus-teknologi (Shells egenudviklede gas-til-væske-proces) og den nye Adaptive Additive-teknologi medfører en række fordele:

  • Fremragende slidbeskyttelse uanset terræntype og vejrforhold, hvilket bidrager til øget motorlevetid
  • Fremragende oliestrømningsegenskaber ved lave temperaturer, hvilket bidrager til nemmere motorstart i koldt vejr
  • Fremragende olieiltningskontrol bidrager til at give viskositetsstabilitet og lang olielevetid og hjælper med at forhindre lejekorrosion og motorbelægning
  • En forbedring i brændstoføkonomi på op til 2 %[2]giver lavere brændstofomkostninger
  • Shell Rimula Ultra opfylder og overgår funktionsdygtighedskravene fra mange af de vigtigste europæiske og amerikanske OEM’ers oliedræningsspecifikationer[3]

Påvist værdi

Funktionsdygtigheden af den nye Shell Rimula Ultra med Dynamic Protection Plus-teknologi er blevet tydeligt demonstreret i branchen, i OEM-specifikation-motortest og i afprøvninger under virkelighedstro driftsforhold for både motor og køretøj.

Under svære tests viste Shell Rimula Ultra fremragende funktionsdygtighed i motorer udstyret med EGR, som API CJ-4-specifikationen tilgodeser, f.eks. Mack T-12 (blykorrosion, stempelring og slid på cylinderforing), Cummins ISB (slid på ventiler under høje forhold af sod) og Caterpillar 1N (renlighed i stemplet).

Ved at hjælpe motorerne til at køre problemfrit under alle forhold kan Shell Rimula Ultra 5W-30 med Dynamic Protection Plus-teknologi reducere risikoen for nedbrud og begrænse vedligeholdelsestiden og -udgifterne. Det vigtigst er dog, at olien er med til at sikre, at køretøjerne bliver på vejen i længere tid, hvilket resulterer i et større overskud i ejerens virksomhed.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Fire gange om året sender vi vores e-nyhedsbrev med spændende nyheder om produkter og historier fra vores kunder i smøremiddelindustrien.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.