Skip to main content.

Hyundai vælger Shellmaj 31, 2018

Hyundai og Shell har samarbejdet globalt i flere år, og i Skandinavien er samarbejdet specielt tæt med Univar som distributør af Shells smøremidler, samt norske Andreas Mikkelsen, som netop er blevet en af kørerne for Hyundai i VM i Rally.

– Vores samarbejde med Hyundai begyndte i 2015, og det har fungeret meget fint. Vi har blandt andet en egen Hyundai brandet Shell Helix-olie, der bruges over hele verden, fortæller product manager Thomas Lausen hos Univar i Danmark.

De forskellige bilmærker har nogle krav, som olieproducenterne skal opfylde, og Hyundai har således valgt Shell som sin globale partner. Derfor har Shell også udviklet en Helix-olie, der har fået Hyundais mærke, og som flere og flere bruger – også i Skandinavien.

– For Hyundai Danmark er det vigtigt at kunne tilbyde produkter af absolut topkvalitet til vores forhandlere og slutkunder. Derfor er vi glade for det globale samarbejde mellem Hyundai og Shell. Og af samme grund er det også både glædeligt og naturligt at tilbyde naturgasbaserede smøremidler fra vort Shell-netværk til vore Hyundai-kunder også i Danmark, siger Kim C. Kristensen, Aftersales Director i Hyundai Danmark.

Kristensen understreger, at den unikke kvalitet, Shell leverer, understøtter værdien af Hyundai-brandet.

– Hos Univar oplever vi et engageret team, som virkelig brænder for opgaven. Samtidig er Univars indsats afgørende for, at vi kan indfri vores omsætningsmål for Shell-produkterne.

Bidrager med markedsføringsmateriale og know-how
Ud over at vi leverer smøremidler, bidrager Univar også med markedsføringsmateriale til de Hyundai-forhandlere, som bliver en del af aftalen. Ikke alle Hyundai-forhandlere samarbejder med Univar og Shell i dag, da flere også forhandler andre bilmærker. Men flere og flere er gået over til Shell, også i Norge.

– Vi underskrev en ny aftale med Hyundai i Norge i fjor, og har tillige lavet aftaler med flere og flere forhandlere. Vi var også arrangører af et event med nogle Hyundai-forhandlere, da vi besøgte den tyske VM-runde i rally i 2017, fortæller Helge Johnsen, sales manager lubricants for Univar i Norge.

Shell har været hovedsamarbejdspartner for Hyundais VM-team i rally i flere år, og det var en glædelig nyhed for alle i Skandinavien, da norske Andreas Mikkelsen skrev under for Hyundai forud for 2018-sæsonen.

– Der er ekstra sjovt at følge en skandinav som Mikkelsen i en Shell-sponsoreret Hyundai  rally. Jeg tror også, at Mikkelsen kommer til at kæmpe om VM-guldet i år, afslutter Johnsen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Fire gange om året sender vi vores e-nyhedsbrev med spændende nyheder om produkter og historier fra vores kunder i smøremiddelindustrien.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.